10 Gode Råd Til Billeje

From Zeitgeist
Jump to: navigation, search

Spar tid og penge. En enkelt hovedregel - tag altid bilen minimum et nummer større, end du tror, du har brug for. Disse registreringer bliver opsamlet og du vil få en ekstra regning, som bliver trukket fra det betalingskort, som du har valgt at betale din billeje med. Sådan ser det ud, når du klikker dig ind på Expedias biludlejningsside.

Avis retter sig traditionelt mod erhvervskunderne, og priserne hører derfor ikke til i den billigste ende af skalaen. Selv om det er billigere at leje en bil så tidligt som muligt, har vi også en masse 'sidste øjeblikstilbud' på udlejningsbiler her. Bestil ekstraudstyret i god tid, så du er sikker på, at det er til rådighed.

København er nok det letteste sted at finde en god lejebil i hele Danmark. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Lissabonkysten, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope. Du skal blot indtaste din destination samt datoer og vente mens søgemaskinen sorterer og finder de bedste priser fra alle de førende lejebilsudbydere.

Du risikerer altså nemt at bruge flere penge på billeje og biludlejning, end du havde budgetteret til. Som regel har du dog mulighed for at lade biludlejningsfirmaet tanke den op for dig, men det er ofte billigere selv at fylde den op før afleveringen. En anden faktor er at den liter pris du betaler for brændstof til udlejeren, ikke nødvendigvis er ligesp billig som hvis du selv tankede.

Det tager kun 3 minutter at sammenligne vores priser og bestille din udlejningsbil i Italien, og som du vil se, er vi er normalt meget billigere, end hvis du bestiller direkte hos udlejningsfirmaerne. Så giver vi dig her 10 gode tips til, hvordan du får den bedste oplevelse med Billeje København Lufthavn CPH og ikke mindst finder den billigste lejebil.

Biludlejningens kontoret vil ofte prøve at sælge dig ekstra forsikringer. Opfylder du ikke de pågældende krav, kan du risikere at skulle betale ekstra eller måske slet ikke få lov til at leje bilen. Tjek i øvrigt, at der er det sikkerhedsudstyr i bilen, der er påkrævet i landet.

Søgemaskinerne viser tilbud og priser fra de fleste store internationale udlejningsselskaber, og ofte kan du også finde tilbud fra lokale udlejningsfirmaer. Lufthavnen betjenes af adskillige biludlejningsselskaber, og der er derfor gode muligheder for at finde gode tilbud på billeje her.

Man har måske i tv eller i aviser læste nogle historie, omkring brugen af udenlandske biler i Danmark, og der har man måske fået den opfattelse, at man ikke må leje en bil i Tyskland. Du kan ogsÃ¥ leje en bil fra lufthavnen ved landing. Du skal typisk bestille ekstraudstyr som fx vinterdæk, når du bestiller bilen.

Men hvis man skal være på et feriested og have en bil i en til to uger, så er det altså en rigtig god ide at tage et internationalt biludlejningsselskab. Undersøg om forsikringen dækker godt nok Er du i tvivl om forsikringsforholdene så ring til udlejer eller find en anden udlejer.

Skal du rejse til Lissabonkysten i Portugal kan du her finde information om billig billeje i Lissabon , samt få tips og råd til oplevelser i din bil. Hertz har biler for enhver smag og pengepung: Skal det være eksotisk, kan du leje en Ford Mustang - og være sikker på faktisk at få en Mustang, hvis du lejer den via Hertz' såkaldte Adrenaline Collection".

På forsikringsdelen er det vigtigt at tjekke, om ansvarsforsikringen (Liability Insurance Supplement, forkortet LIS) er høj nok. Der er dog nogen selskaber i blandt andet Spanien og Portugal der på grund af den øgede konkurrence har forsøgt sig med utrolig lave priser på nettet, for derefter at opkræve ekstra gebyrer for alle mulige ting, når man afhenter bilen.